Elena La Monaca

“Zorgen voor anderen is een roeping en passie waar ik met heel mijn hart voor gekozen heb.”

Ik ben Elena, gesetteld in Helchteren en heb 2 kinderen. Ik studeerde af in 2000 als verpleegkundige. Ik ben mijn loopbaan gestart in het ziekenhuis maar sinds 2002 ben ik actief als zelfstandig thuisverpleegkundige. Ik ben gespecialiseerd in palliatieve zorgen, buiten de zorg voor onze patiënten sta ik nog in voor de coördinatie van de praktijk.

Voor mij is verplegen niet zomaar een job. Elke dag opnieuw motiveren de patiënten ons met hun warmte en dankbaarheid. Dat brengt het beste in ons boven en maakt van ons team een sterk team!

Claudia La Monaca

Ik ben Claudia. Ik woon in Hasselt en ben mama van een tweeling Finn en maud. Naast mijn job als vroedvrouw in het ZOL, werk ik ondertussen 17 jaar in bijberoep als verpleegkundige in de thuiszorg.

Inez Reuten

“Het kleine verschil kunnen maken bij een patient, zelfs in de moeilijkste momenten , dat geeft voldoening aan mijn werk.”

Ik ben Inez. In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de thuisverpleging nadat ik 2 jaar in het ziekenhuis heb gewerkt. Hiernaast werk ik ook als medisch pedicure in mijn praktijk in Zolder maar ook bij de patiënten aan huis.

Masha Gordin

“Ik zet graag mijn beste beentje voor om voor mijn ’tweede familie’ de beste zorgen te bieden en zo de patiënt en zijn naasten te ontzorgen!”

Mijn naam is Masha, ik woon in Helchteren en ben mama van 3 kinderen. Ik werk nu 5 jaar in de thuisverpleging met de tofste collega’s van het land.

Daarnaast hebben we altijd het geluk om onze lieve patiënten te mogen verzorgen die ons werk elke dag opnieuw nog fijner maken. Die dagelijkse verzorging, het aan huis komen bij de patiënt, creëert voor ons een soort ’tweede thuis’.

Julie Habraken

“Iedere dag opnieuw met een brede lach, vol goesting en een goed gevoel binnen ons team!”

Ik ben Julie. Na 2 jaar ervaring binnen de oncologische setting in het ziekenhuis maakte ik de overstap naar de thuisverpleging. Geen moment spijt van gehad! Tijd nemen en luisteren naar de mensen, het bieden van totaalzorg en werken aan een vertrouwensrelatie, dat is waar het voor mij om draait.